Сантехнічні кабінки – легкий монтаж та доступна ціна

Сантехнічні кабінки – легкий монтаж та доступна ціна

Спеціальні сантехнічні перегородки роблять громадські вбиральні максимально комфортними для відвідувачів.

Такі туалетні кабінки можуть складатися не просто з бічних стінок, але і навісні двері, привабливу і міцну фурнітуру. Це забезпечує не тільки максимальну приватність та комфорт для відвідувачів, але й безпеку. Щоб перегородки для туалету були простими та недорогими в обслуговуванні, рекомендуємо замовляти такі конструкції на сайті профільної компанії Nomex.com.ua

При виборі туалетних перегородок важливо враховувати не лише параметри корисної площі та розміри самої конструкції, але й матеріал, з якого буде виготовлено перегородку для санвузлів. Сучасні кабінки для туалетів можуть виготовлятися з кольорового або матового скла, дерева, що ламінує, або спеціального підвиду пластику. Кожен із цих матеріалів для кабінок для санвузлів має свої переваги та особливості, які впливають на вартість конструкції.

Серед споживачів найбільш затребуваними вважаються пісуарні перегородки із спеціального пластикового сплаву. Такі конструкції перегородок для санвузла доступні за ціною, прості в монтажі і мають антивандальні характеристики.

Головною перевагою пластикових санітарних кабін є безпека. Спеціальний пластик не містить токсичних та складних компонентів, які під впливом високої температури або підвищеної вологості виділяються у повітря. За рахунок таких характеристик, пластикові кабінки для туалетів та душових можуть встановлюватися і в розважальних чи офісних центрах, і у медичних та освітніх закладах.

editors editors