Чому краще побудувати будинок з цегли під ключ, а не обрати інший матеріал

Чому краще побудувати будинок з цегли під ключ, а не обрати інший матеріал

Сьогоднішній ринок пропонує широкий вибір будівельних матеріалів на будь-який смак та гаманець.

Проте будинки під ключ з цегли все одно лишаються в першості.

Це міцний матеріал, який характеризується стійкістю до вологи та перепаду температур. Будинок цегляний під ключ вогнетривкий і не піддається гниттю, його не можуть пошкодити комахи, гризуни, грибок або цвіль. Якщо підрядник зведе коробку без порушень, то термін її експлуатації дорівнюватиме кільком сотням років. Хіба не чудова перспектива?

Будинки під ключ з цегли за посиланням взимку теплі, а влітку – прохолодні. Тому внутрішній клімат завжди буде комфортним. Головне вчасно подбати про тепло- та гідроізоляцію.

Завдяки відмінностям у технології виробництва, цегла може мати різні властивості. Щоб побудувати цегельний будинок, слід враховувати її маркування. На приклад, в регіонах, де морозні зими, потрібно подбати, щоб цегла мала високе маркування. Також додаткові вимоги є до матеріалів для будівництва 3-поверхових котеджів.

Цегляні будинки вважаються екологічними. Цей будівельний матеріал створюють із піску, глини або вапна під дією високих температур. Жодні хімічні шкідливі речовини в суміш не додаються.

Побудувати цегельний будинок можна як в умовах міста, так і в якості заміського будиночку. Цей будівельний матеріал дозволяє виконати проекти будь-якої складності.

Сама по собі цегла дешева. Ціна будинку з цегли зростає за рахунок плати підряднику та терміну виконання кожного процесу. У морозний період роботи не проводяться. Також слід почекати, поки приміщення дасть усадку. Весь процес може затягнутися на кілька років. Але результат вартий тих незручностей, бо вони тимчасові, а от будинки під ключ з цегли – на роки.

editors editors