Купити трал низькорамний. Як вибирати модель?

Купити трал низькорамний. Як вибирати модель?

Сьогодні в усьому світі низькорамний напівпричіп називають по-різному, але в Україні досить популярною є назва «трал».

Його призначенням є перевезення різноманітних будівельної техніки та інших вантажів з нестандартними розмірами.

Серед них є чимало різновидів, які використовуються не тільки у будівництві, а й у фермерському господарстві або на різних об’єктах інженерного характеру. В основному, компанії хочуть купити трал для перевезення спецтехніки, до якої належить оснащення для будівництва доріг та військове обладнання. Якщо стандартний вантажний причіп не здатний вмістити на собі важкі та великогабаритні будматеріали, їх також транспортують на низькорамних тралах. Також напівпричепи корисні при доставці трубопроводів та металоконструкцій прямо до замовника на об’єкт.

Якщо з боку подивитися на причіп, то відразу впадає у вічі, наскільки низько посаджена вантажна платформа. Щоб купити низькорамний напівпричіп, потрібно розбиратися в його головних характеристиках. Так ви зможете підібрати оптимальний варіант для вирішення поставлених компанією завдань. Тут потрібно пам’ятати про те, що причіпний трал може мати різну вантажопідйомність, тому вибирати серед них потрібно саме ту модель або моделі, які підходять для виконання стандартних перевезень, що притаманні логістичній компанії.

Якщо за один рейс низькорамний трал повинен перевозити 35-40 т вантажу, краще вибирати серед середніх причепів. Легкі трали з таким завданням не впораються, а для важковозів подібна експлуатація видається економічно невигідною. Зазвичай причепи з низьким завантаженням мають 3 або 4 осі, тому якщо запланована кількість вантажу ближче до позначки 40-45 т, то краще вибирати середній причіп трал низькорамний серед чотирихосної техніки. Вона здатна витримати більше вантажу, аніж тривісна.

Якісний і надійний транспортний засіб для вантажоперевезень повинен мати необхідні характеристики та особливості конструкції, що забезпечать безпеку при транспортуванні вантажів на платформі. Довжина напівпричепа низькорамного може бути різною, так як деякі моделі мають розсувну систему з однією-трьома секціями. Таким чином, на платформу можна вмістити трубопроводи та техніку для нафтової галузі. Тільки треба пам’ятати, що чим більше секцій у розсувному тралі причепі, тим сильніше може зменшитись вантажопідйомність.

teditor teditor