Де використовують обладнання для різання бетону?

Де використовують обладнання для різання бетону?

За допомогою звичайної болгарки можна легко виконати необхідні розрізи в бетоні.

Головне, обладнати її спеціальними діамантами. При контакті з армованим або простим бетоном сам різальний елемент не стиратиметься, якщо його підібрати правильно. У порівнянні з розпилом металевої конструкції підсумковий вид інструменту після різання бетону в Києві значно кращий (див. сайт rezkabetona.com.ua). Єдине, що може засмучувати те, що сам по собі композит можна розрізати лише на ту глибину, яку дозволяють габарити самого диска на болгарці та її конкретні габарити.

При різанні бетону алмазними дисками, коронками або канатом можна виконати великий обсяг роботи залежно від місця застосування технології. Де ж використовують таку методику? Неодноразово зустрічаються алмазні різьбярі при демонтажі бетонної конструкції або при поділі залізобетонного блоку на кілька частин, щоб потім їх було зручніше перевозити. Крім того, неодноразово доводиться користуватися різкою бетону, при необхідності проробити отвори різних розмірів в несучій стіні або в перекритті. Причому справа стосується не тільки нових отворів, а й роботи з наявними. Неодноразово доводиться користуватись подібними інструментами при розширенні дверного або віконного отвору.

Різання залізобетону значно допомагає при монтажних та демонтажних роботах з фундаментною основою. Часто доводиться виконувати установку температурних швів в бетонних настилах, при якій використовуються швонарізчики. Неодноразово експлуатують різальне алмазне обладнання за необхідності виправити будівельні дефекти різного ступеня складності. Важко зараз переоцінити важливість подібної технології і тому ціна різання бетону іноді може здатися комусь досить високою, але це цілком виправдано.

editors editors