Чому варто звернутись в Ескулаб? Основні переваги лабораторії 

Чому варто звернутись в Ескулаб? Основні переваги лабораторії 

Ескулаб – провідна медична лабораторія, яка досягла не тільки міжнародного рівня якості у Львові, але й став одним з найкращих закладів, які щорічно отримують різні премії та відзнаки, а головне – це любов своїх клієнтів, які довіряють компанії. 

На сьогоднішній день лабораторія Ескулаб налічує понад 150 відділень для забору медичного матеріалу у різних населених пунктах Західного регіону. Окрім того, відділення лабораторії, створеної Сергієм Дядюшко, декілька років тому були відкриті у Києві. 

Лабораторія Ескулаб проводить більш ніж 820 різноманітних лабораторних досліджень. У підрозділі лабораторії є все необхідне для виконання досліджень клінічної хімії, молекулярної генетики, клінічної імунології, загального клінічного та цитоморфологічного аналізу, бактеріології. Така кількість лабораторних послуг необхідна для того, щоб лабораторія стала максимально корисною одиницею не тільки в системі охорони здоров’я, але посприяти зміцненню та покращенню здоров’я українців. До основних переваг лабораторії Ескулаб варто віднести гнучку систему управління, всі процеси в компанії підлягають особливому контролю та максимально автоматизовані, для проведення аналізів використовуються надсучасні технології. 

Ескулаб (Сергій Дядюшко) на Facebook
Ескулаб (Сергій Дядюшко) на Facebook

Окрім того, що в штаті медичної лабораторії працюють спеціалісти з достатнім досвідом та профільною освітою, в Ескулаб постійно оновлюється обладнання, за рахунок чого всі аналізи можна робити не тільки швидко, але й якісно. І це не просто слова. Професійність та надійність роботи лабораторії підтверджують багаточисленні відзнаки, нагороди та сертифікати.

Починаючи з моменту відкриття (2009 рік) лабораторія Ескулаб отримала сертифікат, що якість наданих послуг відповідає стандартам ISO 9001:2009 «Системи управління якістю. Вимоги». Пізніше аналогічний сертифікат лабораторія отримала у 2015 році. Через 4 роки компанія почала підготовку документів для проходження акредитації у Національному агентстві, для подальшого отримання сертифікату  ДСТУ ISO 15189:2015 «Медичні лабораторії. Вимоги до якості та компетентності». Вже через рік медична лабораторія Ескулаб стала учасником незалежного оцінювання та успішно отримала свідоцтво «Системи керування вимірюваннями. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання».

Ескулаб, Сергія Дядюшко, має власні мобільні лабораторії для збору матеріалу
Ескулаб, Сергія Дядюшко, має власні мобільні лабораторії для збору матеріалу

У 2020 році Ескулаб самостійно почав розробку системи менеджменту якості на відповідність вимог ДСТУ ISO 15189:2015 «Медичні лабораторії. Вимоги до якості та компетентності», а у червні 2022 року підтвердили це атестатом про акредитацію Національного агентства з акредитації України (НААУ).

Лабораторія Ескулаб
Лабораторія Ескулаб

Ескулаб – це надійна та якісна лабораторія для вас та вашої родини. Компетентність та високу точність результату підтверджують багато сертифікатів якості та високий рівень довіри клієнтів та лікарів, які вже переконалися в цьому.  

admin